Hvem vi er

Utvika Camping AS, org.nr. 917 104 883
Adresse: Utstranda 263, 3531 KROKKLEIVA
Telefon: +47 93246230
E-post: post@utvika.no
Vår nettstedsadresse er: www.utvika.no

Utvika Camping AS, juridisk eier av nettsiden, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.
Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.
Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd.
Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Disse skjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Deletjeneste
Funksjonen «Del med andre» kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele på sosiale nettsamfunn. Vi logger ikke opplysninger om tips, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

Google Analytics/informasjonskapsler
Vi samler inn statistikk om hvordan tjenestene våre brukes. Google Analytics bruker informasjonskapsler slik at vi kan merke oss trender i hvordan nettstedet brukes. Vi bruker dataen til å forbedre nettstedet og for å få mer kunnskap om hvilke av våre tjenester du er interessert i. Behandlingen av opplysningene gjør det mulig å lage en bedre brukeropplevelser for deg. Du kan lese mer om vår bruk av Cookies/Informasjonskapsler her.

Hvem som har tilgang

Medlemmer av vår stab har tilgang til informasjonen du oppgir til oss:

  • Ordreinformasjon, slik som hva som er bestilt, når det ble bestilt og annen informasjon du kan ha oppgitt, og
  • Kundeopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse samt adresse.

Vår stab har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å gjennomføre ordre og gi deg kundestøtte. 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Underleverandører

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er oversikt over leverandører hvor informasjon kan lagres

VisBook AS:
De som bruker linken til onlinebooking får personopplysninger lagret i VisBook system. Du kan lese mer om VisBook AS personvern her: https://visbook.com/privacy/

Kontakt via e-post, telefon og sms
Som kunde kan det hende at dialogen med oss foregår på e-post telefon og sms. Dette kan gjelder generelle ting rundt ditt kundeforhold. Din kontaktinformasjon og tekstlig korrespondanse lagres i disse tilfellene.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Dersom du har et kundeforhold med oss, lagrer vi dine personopplysninger så lenge kundeforholdet varer. I tilfeller hvor vi kan ha en genuin samarbeidsinteresse ved en senere anledning, beholder vi dine opplysninger også etter avsluttet kundeforhold.

Vi beholder nødvendige opplysninger for regnskap av historiske grunner.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis vi behandler personopplysninger om deg, har du rett til innsyn i dine egne opplysninger. Du kan be om å få en kopi av opplysningene vi har registrert om deg. Det gjøres ved å ta kontakt med oss på  post@utvika.no

Dersom personopplysningene er uriktige, ufullstendige eller du ikke har adgang til å behandle dem, kan du også be oss rette opplysningene.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.