Hos oss kan du komme til dekket bord og få maten ferdig servert eller tilberede din egen mat. Våren 2019 åpner vi nytt og moderne i låven med utvidet kapasitet i forhold til hva vi har i dag, både når det gjelder tilgjengelighet og størrelse. Vi fortsetter med det som er idag; sommerkafe og uteservering, men legger til noen muligheter for å servere ulike anledninger i store deler av året. Nytt og moderne storkjøkken gjør at a la carte menyen i større grad kan variere og utvalget bli litt bredere. I tillegg til a la carte beholder vi pizzamenyen.

I låven kan det også arrangeres lukkede selskaper, møter og andre arrangementer for 4 til 60 personer. Vi tilpasser arrangementet slik du vil ha det, så ta kontakt og gi oss ideen din, så finner vi løsningen sammen. Hele bygningen er universelt utformet og lagt til rette for alle. Mer informasjon og bilder kommer i januar.

For de som ønsker å lage sin egen mat er det ikke lang vei til nærmeste butikk. Spar Sundvollen 5 km, Rema 1000 og Kiwi på Vik 8 km. Det finnes også butikker med lokale spesialiteter, blant annet Lille handleri på Helgelandsmoen, 17 km og Vik blomster og gaver, 8 km.

I nærområdet er det mange gårder, og flere av de har gårdsutsalg med blant annet mais, egg, jordbær, poteter, frukt og bær. I tillegg er Tyrifjorden vår nærmeste nabo og kan tilby både fisk og kreps.